FOLKRACEBANAN – Test och provkörning

Vi har nu som tidigare meddelat, öppnat för test och provkörning efter vår första FR-tävling för säsongen 2018.  Detta innebär att de folkraceförare som är medlemmar i klubben har möjlighet att provköra sin bil efter reparation/inför tävling. Provkörning är just tänkt som det låter, en provning av bil och gäller ett fåtal varv på banan. Nyckel för tillträde till Tomtfallet kan lånas efter kontakt med oss. Som vanligt stänger vi banan för provkörning ca 14 dagar innan tävling.

Det är också tänkt att vi bjuder in till någon speciell träningshelg. Detta ger en chans till alla mindre erfarna förare att vässa sina bankörningskunskaper. Exakta datum för träningshelg/-er meddelas senare.

Följande regelverk gäller för provkörning på Tomtfallets Motorstadion. Enkla regler som följer SBF:s regelverk för provkörning och träning. Ni som tänker använda anläggningen bör först läsa igenom detta!

Klicka på länken nedan…

MMC regler provkörning FRbanan_v170615

 

64_jonsson02Före och under säsongen kallar vi till arbetsdagar via FB och hemsidan, där vi hoppas se er alla förare och andra FR-entusiaster i klubben sluta upp mangrant.

Väl mött på Tomtfallet under säsongen. Vid frågor om FR-banan, e-posta anders@ekasfoto.com.

Med folkracehälsningar
Anders Ekström, Bangruppen